Sveiki !
Sākšu ar to, ka esmu smēķētājs. Pārgāju uz vape, jo ir veselīgāk, salīdzinājumā ar parastajām cigaretēm, kā arī naudas ziņā izdevīgāk un protams, patīk process.
Esmu iesācējs un iegādājos OBS Cube mod ar Eleaf ELLO atomizer, iekšā bija HW3, HW2, HW1 coili.
Situacija šāda, HW3 izturēja nedēļu, lietoju viņu aktīvi, jo nevarēju atpīpēties no tās mantiņas, tad viņa beidzās, tālāk HW2 un HW1 coili burtiski izturēja katrs pa vienai dienai. Ar to ka viņi beidzās saprotu, ka parādijās deguma garša. Lietoju viņus pēc instrukcijas, ja HW3 coil jalieto 40-90w tas vilku viņu uz 50-60w, pārējos tā pat, pēc viņu instrukcijas. Piebilde, lietoju viņus uz biezās bāzes, jo sākumā pirku gatavu garša + bāze. Varbūt coiliem nepatika biezs šķidrums.
Tālāk izrunājos ar pārdevēju, iegādājos šķidrāko bāzi un paņēmu divus HW-N coilus, virsū iegravēts 0.2omi 40-90w, velku uz 60-65w un tagad jau nesmēķēju viņu tik intensīvi, bet beidzās piecās dienās. Pašlaik stāv ielikts jau otrais (tāds pats) ir trešā diena coilam.
Lielais jautājums. Ko esmu palaidis garam ? Šķidrums ir vienmēr līdz pusei, lai pārsegtu coilu, to es uzpasēju. Varbūt man vienkārši neveicās un iegādājos brāķus ? Varbūt ir vēl kaut kas ko es nezinu ? Jo draugiem arī ir veipi, nepateikšu brandus, bet vienam coils turās trīs nedēļas un tas lops velk kā skurstenis. Ļoti novērtētu palīdzību un ieteikumus, varbūt man visp ir jāmaina uz kaut ko citu un šo uzparikti misenē.
bojājas coili
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 31 Jan 2019, 13:38
- Nauda: : Locked
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 02 Mai 2017
Re: bojājas coili
Precīzāk būtu teikt - mazāk kaitīgāk, un nesmird.
Nu jā, mazos koilus biezās zupas aiztaisa ciet. gatavajiem koiliem bez maz vispār 50/50, nu ja koilam lieli šķidruma caurumi, tad var ko biezāku arī.
Vēl aukstumā zupa paliek biezāka, un var sasveicināties ar gariku.
Vēl no zupas arī atkarīgs, piemēram ar malaizijas šķidrumiem, pēc pieciem iztvaicētiem tankiem koilu vairs neredz jo ieaudzis oglēs. Ir dzirdēts ka kafija divās dienās nokauj koilu. Saldinātājs arī ātrāk aktīvo oglīti uzaudzē. Citrus augļi naidīgi iedarbojoties uz atsperi. Pamēģini augļus patvaicēt, vai pamaini zupas firmu, paskaties kā tad ir.
Nu jā, mazos koilus biezās zupas aiztaisa ciet. gatavajiem koiliem bez maz vispār 50/50, nu ja koilam lieli šķidruma caurumi, tad var ko biezāku arī.
Vēl aukstumā zupa paliek biezāka, un var sasveicināties ar gariku.
Vēl no zupas arī atkarīgs, piemēram ar malaizijas šķidrumiem, pēc pieciem iztvaicētiem tankiem koilu vairs neredz jo ieaudzis oglēs. Ir dzirdēts ka kafija divās dienās nokauj koilu. Saldinātājs arī ātrāk aktīvo oglīti uzaudzē. Citrus augļi naidīgi iedarbojoties uz atsperi. Pamēģini augļus patvaicēt, vai pamaini zupas firmu, paskaties kā tad ir.
Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
Mutējamais tvaikradis:
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 215
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
ja koils beidzās 5ās dienās ar biezo zupu pie intesīvas tvaicēšanas, tas jau ir gana ilgi.
pamēģini šķidrāku bāzi 50/50.. nu izvilks nedēļu +. bet tā ir pilnīgi normāla lieta, kad koils sadeg. Plus, kā saki, diezgan intesīvi tvaicēji, gan jau ka paspēji "izraut" sausu vati un tā piedega.
a tā, pēc tevis stāstītā viss pilnīgi normas robežās.
pamēģini šķidrāku bāzi 50/50.. nu izvilks nedēļu +. bet tā ir pilnīgi normāla lieta, kad koils sadeg. Plus, kā saki, diezgan intesīvi tvaicēji, gan jau ka paspēji "izraut" sausu vati un tā piedega.
a tā, pēc tevis stāstītā viss pilnīgi normas robežās.
-
- Biedrs
Patreiz lietoju šķidro bāzi ar arbūza garšu.
Nopietni ? Viens coils uz 5cām dienām un tas ir normāli ? Man bija radies priekšstats, ka jātur ir vismaz divas nedēļas vienam.
Nopietni ? Viens coils uz 5cām dienām un tas ir normāli ? Man bija radies priekšstats, ka jātur ir vismaz divas nedēļas vienam.
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 215
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
2 nedēļas tas ir mītskristapskov rakstīja: ↑31 Jan 2019, 14:29Patreiz lietoju šķidro bāzi ar arbūza garšu.
Ja nu vienīgi, ja tvaicē 1x dienā ;-)
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
Tad nez, moš ārā aukstumā tvaicē, vai nesagaidi kamēr zupa sasilst. Vai arī zupa ir malaizijas šķidrumu kvalitātē. Varī vēl bāzi kādu laiku patvaicēt. Un no sākuma, pārejot uz veipu, var patvaicēt ko smagāku, piem 6mg, un tad pēc tam samazināt, lai nebūtu baigie kvantumi jānotvaicē.
Nez, man koili gāja kādas 3 nedēļas.
Nez, man koili gāja kādas 3 nedēļas.
Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Mutējamais tvaikradis:
-
- Biedrs
Nikotīnu leju kkādus 4.5mg uz 30mg bāzes + 3ml garša. Sākumā protams lēju kkādus 6mg (nēsmu vēl atkodis savas proporcijas)
Kad darbā esmu, smēķēt atļauts ir tikkai ārā, tad ir iespējamība, ka tas bendē.
Šķidrums un viss pārējais pirkts alfā, pēc idejas kvalitātei ir jābūt.
Tie coili pašam ar kaut kādiem pričendāļiem papildus nav jātīra ?
Kad darbā esmu, smēķēt atļauts ir tikkai ārā, tad ir iespējamība, ka tas bendē.
Šķidrums un viss pārējais pirkts alfā, pēc idejas kvalitātei ir jābūt.
Tie coili pašam ar kaut kādiem pričendāļiem papildus nav jātīra ?
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
ja grib bik pavilkt ilgāku laiku, tad kādu reizi nedēļā var izskalot, pamērcēt. tikai ja tas darīts krāna ūdenī, tad vajag uz brīdi iemērkt vārītā ūdenī, vai dzeramajā ūdenī, savādāk būs pretīga garša. bet tas tik un tā neatjauno piedegušu vati, un neattīra koilu no ogles. Nu ir leņķis, ka spirtā pamērcē, bet tas uz savu risku.
Ja gribas vēl lētāk utt, tad var būvējamo tanku ieķert.
Ja gribas vēl lētāk utt, tad var būvējamo tanku ieķert.
Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Mutējamais tvaikradis:
-
- Biedrs
Interesanti, kā saucās tie būvējamie tanki ?
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
RTA
No mtl rta tankiem, piemēram, damn vape fresia, digiflavor siren 2.
No dl būvējamiem piemēram Advaken manta, geek vape creed, vandy vape kylin 2.
utt.
Iepērkam tanku, iepērkam pinceti ar keramikas galiem, pilnceti ar ieliektiem spiciem galiem, šķērītes, knaiblītes, coil jig uz kā drāti uztīt. Un drāti, 5m vidēji nāk pa kādiem 5-6 eur, pa kādiem 8 eur var maisu ar 200 plāknītēm, un pietiks gadiem. Bet arī citu vikojamo materiālu ieķert, piem bacon prime, vai kādu no kurpjšņotveidīgajiem. un atiet. Būvē ko un kā pats gribi.
No mtl rta tankiem, piemēram, damn vape fresia, digiflavor siren 2.
No dl būvējamiem piemēram Advaken manta, geek vape creed, vandy vape kylin 2.
utt.
Iepērkam tanku, iepērkam pinceti ar keramikas galiem, pilnceti ar ieliektiem spiciem galiem, šķērītes, knaiblītes, coil jig uz kā drāti uztīt. Un drāti, 5m vidēji nāk pa kādiem 5-6 eur, pa kādiem 8 eur var maisu ar 200 plāknītēm, un pietiks gadiem. Bet arī citu vikojamo materiālu ieķert, piem bacon prime, vai kādu no kurpjšņotveidīgajiem. un atiet. Būvē ko un kā pats gribi.
Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Mutējamais tvaikradis:
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis