Te nav runa par pieredzi tik daudz, kā par gaumi. Citam patīk kūpināt zem 1ohma, man patīk 1.6-1.8ohm. Man ar savu vamo 15w pagaidām pietiek. Kad man aizveras, tad paņemu mehānisko un eksperimentēju ar sub ohmiem un tīru glicerīnu. tad es tā ņemos līdz mājās sāk bļaustīties dūmu detektors otrā istabā....un tad atkal paņemu taifūnu ar 1.5-1.8 un man pietiek.Tas ir stāsts par gaumi....Varbūt kādam kaut kad... pajautājiet bubucim..., uz cik watiem viņš tvaicē pēc 3 gadu pieredzes šinī lauciņā.
Un ja runājam par vamo, tad to es esmu izvēlējies pieredzes dēļ. Viens no iemesliem kamdēl mēs kūpinam ir lai samazinātu kautkādus izdevumus. Un šini ziņā vamo nav konkurenti. Ja kas izbeidzas tad pa 9eur nopērc jaunu mikreni un viss, galva tev nesāp. Tādas vari pitkt kautvai 2 reizes gadā. Un ja ņemam vērā to, ka tehnika paliek tehnika, lai cik dārga ta nebūtu, ilgāk par pāris gadiem tāpat nekalpos. Nolietojas batarijas, mikroshēmu dalas un sadilst vitnes kur skruvējas tvaicētāji. Man ka sadils vītne manam boxmodam, tad tas man izmaksās1eur.nu labi, alu dzerot un nesteidzoties to vienkārši stundas laikā nomainišu un kūpunāšu atkal. Viss ir vienkārši...tas ir tas kas atbilts manai gaumei.