Iesācējiem, un ne tikai. Jaudas, omi, pārdomas..., domas.

Jaunumi, forumi, apzīmējumi, termini
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Re: Iesācējiem, un ne tikai. Jaudas, omi, pārdomas..., domas.

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 15:58

Varbūt kādam kaut kad... pajautājiet bubucim..., uz cik watiem viņš tvaicē pēc 3 gadu pieredzes šinī lauciņā.
Te nav runa par pieredzi tik daudz, kā par gaumi. Citam patīk kūpināt zem 1ohma, man patīk 1.6-1.8ohm. Man ar savu vamo 15w pagaidām pietiek. Kad man aizveras, tad paņemu mehānisko un eksperimentēju ar sub ohmiem un tīru glicerīnu. tad es tā ņemos līdz mājās sāk bļaustīties dūmu detektors otrā istabā....un tad atkal paņemu taifūnu ar 1.5-1.8 un man pietiek.Tas ir stāsts par gaumi....
Un ja runājam par vamo, tad to es esmu izvēlējies pieredzes dēļ. Viens no iemesliem kamdēl mēs kūpinam ir lai samazinātu kautkādus izdevumus. Un šini ziņā vamo nav konkurenti. Ja kas izbeidzas tad pa 9eur nopērc jaunu mikreni un viss, galva tev nesāp. Tādas vari pitkt kautvai 2 reizes gadā. Un ja ņemam vērā to, ka tehnika paliek tehnika, lai cik dārga ta nebūtu, ilgāk par pāris gadiem tāpat nekalpos. Nolietojas batarijas, mikroshēmu dalas un sadilst vitnes kur skruvējas tvaicētāji. Man ka sadils vītne manam boxmodam, tad tas man izmaksās1eur.nu labi, alu dzerot un nesteidzoties to vienkārši stundas laikā nomainišu un kūpunāšu atkal. Viss ir vienkārši...tas ir tas kas atbilts manai gaumei.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 08 Feb 2015, 17:08

Visi tvaicētāji kādreiz pamēģinās subohm un visi kādreiz atgriezīsies pie >1ohm.
Tā es izlasīju kaut kādā forumā.
Man uz taifun zem 1,3 kaut kas nepatīk. Labi ir no 1,4 līdz 1,8. Kaut gan, šorīt uztinās 1,8, arī nav kaut kas. Tātad 1,4-1,6.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Feb 2015, 17:47

WoTsoon rakstīja:vai arī SubTank Mini, ir ideāls variants gan iesācējam, gan arī ilgtermiņa veiperim, lai izjustu gan pilnīgu garšu buķeti, gan twaika spēku...
WoTsoon rakstīja:Tādā ziņā Ginča ir prātīgi izvēlējies zelta viduceļu. Gan ar modu, gan ar savu SubTanku.
:D :D :D :D :D
Medus manām ausīm...
Patreiz esmu pamēģinājis 0.5, 1.2oHm maināmos koilus, RBA 1.0oHm, vislabāk patika 1.2oHm. Nemāku pat izskaidrot kāpēc, bet likās vislabākais tvaiks, wati- sākot no 17,5 līdz 22,5 , atkarībā no tā kur un kad tvaicēju. :D
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Feb 2015, 18:54

Man tieši atkal intresēja ka gatavie koili ir ar subomu vai tuvu tam, nu esmu slinks... lai tītu, tiesa ik pa laikam kut ko uztinu, šodien pat vinu koilu mēģinu pārtīt, saviju 0.3mm drāti ar urbi, uztinu spoli, sanāca 0.8oHm, nezinu vai nu vatē vaina, vai koilā, nezinu, garša tāda kaut kāda nepareiza. Varbūt palietošu un pāries tā garša, ibo nededzināju ar degli spoli pirms lietošanas. Nu tad jau redzēs. Slinks esmu...
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 20:30

Visi tvaicētāji kādreiz pamēģinās subohm un visi kādreiz atgriezīsies pie >1ohm.
Patiesi vārdi.
Bet laikam īsteniem faniem katram tas ir jāizbauda uz savas ādas... :)
Es tad laikam vel neesmu īstens kūpināšanas fans, jo tā īsti neesmu bijis ar sub ohm. :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Feb 2015, 20:55

WoTsoon rakstīja:ibo 2 coili - 1 cigarešu paciņa. Un tas ir pa mēnesi. Domāju, ka 2 nedēļas tak iet viens?
''Fast''techā viens izmaksā aptuveni €1.15gb. Man liekas ka pēc nedēļas jau prasās jauns.. jo ''liekas'' ka tvaikam nav vairs tā spara, sāk pa gaisa caurumiem tecēt(pilēt) sula laukā, sāk nākt pa dripu sula, nu ''liekas'' ka vajag jaunu, bet arī ja nedēļā viens kolis- neraudāšu, te ĪRIJĀ CĪGU PAKA MAKSĀ !€10! Tā kā rēķiniet paši...
Vispār jau ja no sākuma likās ka taupības nolūkos sāku tvaicēt, tad tagad varu teikt ka tas jau kā dzīves stils.
Un lai twaiks ir ar mums. :D
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 08 Feb 2015, 21:12

Es ar nē. Man pat nav baterijas, kura ko tādu spētu pavilkt. Tuvākajā laikā arī netaisos tādu pirkt, jo patīk taifūns, istiks ar virs 1 omu.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 21:23

''Fast''techā viens izmaksā aptuveni €1.15gb
Ja es vidēji reizi nedēļā mainu vati un apmēram reizi mēnesī tinu spirāli, tad mēnesī mani izdevumi uz tvaicētāju ir 0.06-0.10eur. Nu labi,es te pavisam jau......bet tos 1.15eur arī var uzskatīt par 0, prakstiski pa velti. Ar orģināliem gan būtu diezgan dārgāk.
Un tu arī. Jo tev ir mehmods. :D , gan jau ka esi pamēģinājis..., nestāsti nu. :lol:
Esmu mēģinājis, bet vairāk spēlējoties nekā nopietni.
Attēls

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Feb 2015, 21:37

Kā jau rakstiju iepriekš- esmu slinks, man liekas ka vieglāk ielikt jaunu un necepties :P , sliņnķis, ko vairāk teikt!
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 22:12

Bet nezinu...., Normunds vainīgs. :lol: Spēja kaut kā iedrošināt.Nezinu kā
Lēnā garā nesteidzoties....ari udens pat akmeni uz pusēm pāršķelt... :D.
Attēls

Atgriezties uz “Galvenie jautājumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi