Labvakar vīri un dāmas,
Tas brīdis ir klāt, esmu nobriedis pirkt savu pirmo stobru. Pirms mutes atvēršanas un publicēšanas esmu šo to salasījies gan šeit, gan citos resursos, tāpēc nu galīgs dunduks neesmu, bet nav arī tā, ka daudz saprastu.
Mana izvēle ir kritusi uz Kanger Subox mini starter kit. Es ļoti labprāt uzklausīšu iemeslu kālab man neizvēlēties tieši šo aparātu! Varbūt kāds lieto šadu un var pateikt ir ok. vai tomēr ko citu ņemt. Kā arī, atsauksmi par veikalu no kura taisos sūtīt - fasttech. Ir leģitīms veikals? Nav nekādu čp bijis Jums pasūtot?
Coili(?) - cik noprotu, tad tā štelle ir pa laikam jāmaina. Cik ilgu laiku (aptuveni) tā detaļa kalpo? Kā veipot un rūpēties par ierīci, lai tas coils ilgāk kalpotu? Kā es zināšu, ka laiks ir mainīt? Cik maksā tā coila nomaiņa un vai to var nopirkt LV vai katru reizi jāsuta?
Baterija/akumulators - pasūtot man nenāk līdzi baterija, saprotu, ka jāpasūta atseviški. Kā ir labāk, uzreiz pasūtīt divas vai trīs, jeb man pilnībā pietiks ar to vienu bateriju?
Cik daudz sulu man pasūtīt, lai esot jaunam gurķim veipotājam pietiktu kādām divām nedēļām?
Daudz vienkāršāk būtu, ja kāds čoms veipotu un es dzīvē tos aparātus būtu kādreiz lāgā redzējis un taustījis, diemžēl vajadzēs paļauties, ka būsiet atsaucīgi, dosiet padomus un uzņemsiet mani savā komūnā.
Atvainojos par palagu.
Pirmais stobrs.
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 19 Okt 2015, 21:43
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Ventspils
- Veipoju kopš: 24 Nov 2015
- Zābaks
- Biedrs
- Atbildes: 11
- Pievienojies: 25 Mai 2015, 14:13
Re: Pirmais stobrs.
Subox mini nav slikts, bet... http://www.efun.top/joyetech-evic-vtc-m ... l-kit.html Rekur jaudīgāks un ar temp control. Tajā pat bodē ir pieejams arī lētāk, bet bez tanka. Pieskaiti klāt 5 eiro par shippingu.
Coils kalpo atkarībā no nikotīna daudzuma un tā, cik daudz veipo. Man parasti starp nedēļu un divām tur uz subtank, bet es arī neveipoju pārāk daudz, un nav tā, ka viņš pēkšņi izbeigtos pavisam, vienkārši ar laiku sāksi just, ka garša slikta paliek. Lielākajai daļai tanku var nopirkt uz vietas coilus aktivaatputa.com ir veikals Brīvības ielā, ir vēl veikali biosmoke un vēl kaut kāds maksimā pie dominas.
Akumulatorus vari pasūtīt, vari nopirkt uz vietas ntg.lv vai tajā pat aktīvajā atpūtā.
Par zupu ļoti atkarīgs no tā, cik daudz veiposi. Es teiktu, rēķinies ar 5 ml dienā, tikai uz normāla moda nedomā mēģināt neko stiprāku par 6mg/ml.
Ceru, ka palīdzēju!
Coils kalpo atkarībā no nikotīna daudzuma un tā, cik daudz veipo. Man parasti starp nedēļu un divām tur uz subtank, bet es arī neveipoju pārāk daudz, un nav tā, ka viņš pēkšņi izbeigtos pavisam, vienkārši ar laiku sāksi just, ka garša slikta paliek. Lielākajai daļai tanku var nopirkt uz vietas coilus aktivaatputa.com ir veikals Brīvības ielā, ir vēl veikali biosmoke un vēl kaut kāds maksimā pie dominas.
Akumulatorus vari pasūtīt, vari nopirkt uz vietas ntg.lv vai tajā pat aktīvajā atpūtā.
Par zupu ļoti atkarīgs no tā, cik daudz veiposi. Es teiktu, rēķinies ar 5 ml dienā, tikai uz normāla moda nedomā mēģināt neko stiprāku par 6mg/ml.
Ceru, ka palīdzēju!

- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Sveiks, cik saprotu esi nolēmis veipot.
Par tevis izvēlēto starter kitu- Subox Mini, štelle laba un kitam nav ne vainas, ieliec bateriju, ielej šķidrumu un gatavs, vari tvaicēt. jaudas pietiek, viss ir super. Tā bija vasaras sākumā, kad pats arī iegādājos šo komplektu un lietoju visu vasaru, nekādu pretenziju vai lielu kasjaku nav novēroti vel līdz šai dienai.
Bet patreiz ieteiktu ņemt Evic VTC Mini modu un Subtanku Minī, salikt savu komplektu. Mods ir patreiz labākais manā skatijumā. Un tanks arī, iesācējam viegli lietojams. Sākumā jau gatavos koilus un vēlāk arī vari būvēt RBA, pats savus koilus.
Mods, var atrast arī lētāk: https://www.fasttech.com/products/3032/ ... -60w-tc-vw
Tanks: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... learomizer
Koili man gāja aptuveni nedēļu. Tev sākumā iespējams ka ies arī īlgāk.
Koili: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... l-occ-coil
Baterijas- tev vajadzēs divas.
https://www.fasttech.com/products/1420/10004182/2535100
Šķidrumu pat nezinu cik tev ieteikt, ņem kādas trīs pa 10ml, paņem vairākas garšas, ja nu kāda nepatīk. Stiprumu ņem 6mg/ml vai 12mg/ml, vajadzētu būt ok.
Par tevis izvēlēto starter kitu- Subox Mini, štelle laba un kitam nav ne vainas, ieliec bateriju, ielej šķidrumu un gatavs, vari tvaicēt. jaudas pietiek, viss ir super. Tā bija vasaras sākumā, kad pats arī iegādājos šo komplektu un lietoju visu vasaru, nekādu pretenziju vai lielu kasjaku nav novēroti vel līdz šai dienai.
Bet patreiz ieteiktu ņemt Evic VTC Mini modu un Subtanku Minī, salikt savu komplektu. Mods ir patreiz labākais manā skatijumā. Un tanks arī, iesācējam viegli lietojams. Sākumā jau gatavos koilus un vēlāk arī vari būvēt RBA, pats savus koilus.
Mods, var atrast arī lētāk: https://www.fasttech.com/products/3032/ ... -60w-tc-vw
Tanks: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... learomizer
Koili man gāja aptuveni nedēļu. Tev sākumā iespējams ka ies arī īlgāk.
Koili: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... l-occ-coil
Baterijas- tev vajadzēs divas.
https://www.fasttech.com/products/1420/10004182/2535100
Šķidrumu pat nezinu cik tev ieteikt, ņem kādas trīs pa 10ml, paņem vairākas garšas, ja nu kāda nepatīk. Stiprumu ņem 6mg/ml vai 12mg/ml, vajadzētu būt ok.
- Zābaks
- Biedrs
- Atbildes: 11
- Pievienojies: 25 Mai 2015, 14:13
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Aizmirsu par Fastechu- palielam ir ok- tiesa ja gribēsi pa free sūtīšanu ir jārēķinās ar 3-4 nedēļām, vai pat vairāk, kāmēr atnāks. Citreiz ja uz vietas šamiem nav , jāgaida kāmēr sameklēs un tas ir citreiz vel dienas piecas kāmēr izsūtīs tikai un tad vel 3-4 nedēļas ceļā- gaidīšanas svētki!!!!
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Evic uz šo brīdi ir labākais variants, pagrūti būs kādu sliktu atsauksmi atrast. Ir pieejami arī kiti par normālu ciparu.
https://www.ecigarettelobby.com/joeytec ... r-kit.html
https://www.ecigarettelobby.com/joeytec ... r-kit.html

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Tas tanks kas nāk līdzi Evikam nav labs, esmu jau pamēģinājis, nav to vērts, ieteiktu tomēr iesācējam Subtanku mini, patreiz elementārākais un es pat nebaidīšos no šāda apzīmējuma (re cik gudri mācēju
) intuitīvi lietojams!!! O!

- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Sveiks!dakko rakstīja:Labvakar vīri un dāmas,
Tas brīdis ir klāt, esmu nobriedis pirkt savu pirmo stobru. Pirms mutes atvēršanas un publicēšanas esmu šo to salasījies gan šeit, gan citos resursos, tāpēc nu galīgs dunduks neesmu, bet nav arī tā, ka daudz saprastu.
Mana izvēle ir kritusi uz Kanger Subox mini starter kit. Es ļoti labprāt uzklausīšu iemeslu kālab man neizvēlēties tieši šo aparātu! Varbūt kāds lieto šadu un var pateikt ir ok. vai tomēr ko citu ņemt. Kā arī, atsauksmi par veikalu no kura taisos sūtīt - fasttech. Ir leģitīms veikals? Nav nekādu čp bijis Jums pasūtot?
Coili(?) - cik noprotu, tad tā štelle ir pa laikam jāmaina. Cik ilgu laiku (aptuveni) tā detaļa kalpo? Kā veipot un rūpēties par ierīci, lai tas coils ilgāk kalpotu? Kā es zināšu, ka laiks ir mainīt? Cik maksā tā coila nomaiņa un vai to var nopirkt LV vai katru reizi jāsuta?
Baterija/akumulators - pasūtot man nenāk līdzi baterija, saprotu, ka jāpasūta atseviški. Kā ir labāk, uzreiz pasūtīt divas vai trīs, jeb man pilnībā pietiks ar to vienu bateriju?
Cik daudz sulu man pasūtīt, lai esot jaunam gurķim veipotājam pietiktu kādām divām nedēļām?
Daudz vienkāršāk būtu, ja kāds čoms veipotu un es dzīvē tos aparātus būtu kādreiz lāgā redzējis un taustījis, diemžēl vajadzēs paļauties, ka būsiet atsaucīgi, dosiet padomus un uzņemsiet mani savā komūnā.
Atvainojos par palagu.
Piekrītu pārējiem par Evic VTC Mini. Linkus jau esi saņēmis.
Par tvertni - vai vēlies vilkt pa taisno plaušās un pūst mākoni? Tad jā, tad var sākt Subtank Mini (v2). Ja tomēr kaut ko tuvāk cigaretei, tad vērts apsvērt Aspire Nautilus / Nautilus Mini un Eleaf GS Air M/MS. Abi ar maināmām spolēm. Vai kādu pārbūvējamu tvertni (kad līdz tam tiksi).
Baterijas ņem vismaz 2 gab (1 modā, 1 lādējas vai ir līdzi). Minētās LG HG2 3000mah ir OK. Vari arī Samsung 25R 2600mah ieviest, nebūs ne vainas.
Lādētāju paķer sakarīgu - no tā ir atkarīga tavu bateriju veselība. Nitecore D2, Xtar VP2, piemēram.
Ja pūt mākoņus, skaties sulas, kam ir kādi 50-70%VG, lai neskrāpē kaklu. 6mg.
Ja vilksi mutē un tad plaušā, tad var arī VG būt sākot ar 30-40%, ieteicami 12mg.
Ja kas jautājams - droši.
R
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
Par Fasttech un tieši Kanger Subox mini starter kit: sūti kaut kur citur!!!!
Augusta vidū kopā ar saviem visādiem sīkumiem pasūtīju pie viņiem priekš čoma Kanger Subox mini starter kit - neatnāca!!! Laikam bija iedevuši cenu par zemu, un beigās paši ap**rsās!
Vairāk kā nedēļu kavēja izsūtīšanu, tad ar atsevišķu paku izsūtīja pārējo,kas bija pasūtījumā, bet Kanger Subox palika gaidīšanas režīmā. Uz vēstulēm ar jautājumu, kas notiek, neviens neatbildēja. Beigās, pazaudējis 2 nedēļas, atcēlu pasūtījumu, un Kanger Suboxu pasūtīju Cigabay (cena ar transportu sanāk apmēram tas pats kas FT ar bezmaksas sūtīšanu ~ 54$).
Protams, PayPal 5 dienu laikā atgrieza naudu, un viss OK. Kā jau parasti, zaudējums tikai uz valūtas kursu.
Rezultātā Paka ar pārējiem sīkumiem no FastTech atnāca Rīgā 13.septembrī, un paka no Cigabay ar krietni vēlāk pasūtīto Kanger Subox mini starter kit - 15.septembrī.
Padoms: kad kaut ko pērc vienalga kurā ķīnas i-veikalā, skaties, lai precei klāt būtu piezīme "in stock"!!
Augusta vidū kopā ar saviem visādiem sīkumiem pasūtīju pie viņiem priekš čoma Kanger Subox mini starter kit - neatnāca!!! Laikam bija iedevuši cenu par zemu, un beigās paši ap**rsās!
Vairāk kā nedēļu kavēja izsūtīšanu, tad ar atsevišķu paku izsūtīja pārējo,kas bija pasūtījumā, bet Kanger Subox palika gaidīšanas režīmā. Uz vēstulēm ar jautājumu, kas notiek, neviens neatbildēja. Beigās, pazaudējis 2 nedēļas, atcēlu pasūtījumu, un Kanger Suboxu pasūtīju Cigabay (cena ar transportu sanāk apmēram tas pats kas FT ar bezmaksas sūtīšanu ~ 54$).
Protams, PayPal 5 dienu laikā atgrieza naudu, un viss OK. Kā jau parasti, zaudējums tikai uz valūtas kursu.
Rezultātā Paka ar pārējiem sīkumiem no FastTech atnāca Rīgā 13.septembrī, un paka no Cigabay ar krietni vēlāk pasūtīto Kanger Subox mini starter kit - 15.septembrī.
Padoms: kad kaut ko pērc vienalga kurā ķīnas i-veikalā, skaties, lai precei klāt būtu piezīme "in stock"!!
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
In stock diemžēl arī ne vienmēr ataino reālo situāciju, nesen ņēmu aistiku no cigabuy, bija in stock "tipa", bet izsūtīja teju pēc 2 nedēļām tikai, atrunājās ar lielo pieprasījumu un ko, negatīvos komentārus par piegādi zem preces dzēsa!
Tā kā tā viss ir viena liela loterija.
Tā kā tā viss ir viena liela loterija.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis